Activitatea S.C. ASTRA NOVA SECURITY S.A. se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr.333/2003 si H.G nr. 1010/2004 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si a persoanelor.


Societatea noastra detine Licenta de Functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane. De la infiintare si pana in prezent S.C. ASTRA NOVA SECURITY S.A. a urmarit in permanenta sa ofere clientilor sai servicii de calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si a persoanelor, servicii de garda de corp si consultanta in domeniu, proiectare si instalarea de sisteme antiefractie, antiincediu si de supraveghere, monitorizare si interventie rapida precum si in consultanta in domeniu.


S.C. ASTRA NOVA SECURITY S.A. este certificata SA 8000, ISO 9001, 14001, 18001, 27001


Serviciile oferite de societatea noastra indeplinesc criteriile propuse:


» satisfacerea cerintelor clientului privind calitatea;

» concordanta cu reguli si legislatie;

» indeplinirea obiectivelor societatii.Managementul calitatii reprezinta ceea ce societatea face pentru a garanta ca serviciile sale indeplinesc cerintele clientului in privinta calitatii, si intrunesc cerintele de reglementare aplicabile produsului/serviciului.


Toate aceste servicii sunt efectuate de specialisti in domeniu, fapt ce influenteaza in mod pozitiv seriozitatea si profesionalismul angajatilor nostri.


Societatea dispune de specialisti care pregatesc si instruesc personalul angajat astfel incat abilitatile lor fizice si psihice sa rezolve situatii dificile indiferent de gradul lor de dificultate sau risc.


S.C. ASTRA NOVA SECURITY S.A este organizata pe departamente astfel:


» Paza si Protectie

» Monitorizare radio, GSM si telefonie pentru interventie si supraveghere

» Dispecerat CCTV

» Interventie rapida

» Garda corp ,escorta VIP

» Consultanta, proiectarea si instalarea sistemelor de securitate si antiefractie.


S.C. ASTRA NOVA SECURITY S.A. asigura servicii de paza in obiective importante atat in Bucuresti cat si in tara cum ar fi:


- Unirea Shopping Center Bucuresti - paza si protectie, monitorizare si interventie rapida pentru o suprafata de 80.000 metri patrati, 10 intrari si 6 nivele;

- Unirea Shopping Center - Brasov - paza si protectie, monitorizare si interventie rapida

- City Business Center - fosta cladire Connex;

- International Business Center (complex Modern);

- Compania Hoteliera Intercontinental;

- Altex Romania ;

- Praktiker - Voluntari, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Ploiesti, Iasi ( 2 locatii ), Galati, Braila, Baia Mare, Satu Mare, Targoviste,Targu Mures, Deva ;

- Electronic Arts - Romania;

- Astra Asigurare-Reasigurare;

- United Print - Romania Libera;

- Baumeister - Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Mures, Alexandria;

- East Bucharest Commercial Park;

- Jetro Romania.